CHP'nin KİT Komisyonu Bandırma'ya gelecek

CHP

TBMM KİT Komisyonu üyesi milletvekilleri, 18-19-20 Kasım tarihlerinde, Çanakkale'nin Çan ilçesi ve Bandırma'da bir dizi ziyarette bulunacak



Cumhuriyet Halk Partisi'nin(CHP), TBMM KİT Komisyonu üyesi milletvekilleri, Bandırma'ya geliyor. 18-19-20 Kasım tarihlerinde, Çanakkale'nin Çan ilçesi ve Bandırma'da bir dizi ziyarette bulunacak olan TBMM KİT Komisyonu'nun CHP'li üyeleri, 20 Kasım Salı günü Bandırma'da olacaklar.

CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Çorum Milletvekili Köse Tufan, Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Aykut Erdoğdu, İstanbul Milletvekili, Alaattin Yüksel, İzmir Milletvekili Haydar Akar, Tunceli Milletvekili Kamer Genç'ten oluşan CHP heyetine Bandırma'da CHP Balıkesir Milletvekili ve İçişleri komisyonu Üyesi Namık Havutça eşlik edecek.

CHP heyeti, Çan'da 18 Mart Çan Termik Santral İşletmeleri, Çan Linyit İşletmeleri ve Çan Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulunacaklar. Heyet daha sonraki gün karayolu ile Bandırma'ya geçecek ve CHP Bandırma İlçe Örgütü'nü ziyaret edecekler. Heyet, Bandırma Belediye Başkanlığı, Bor Tesisleri ve Petrol-İş Bandırma Şubelerine birer ziyaret gerçekleştirdikten sonra CHP Bandırma İlçe Örgütü'nde basın toplantısı düzenleyecek. CHP heyeti aynı gün Ankara'ya dönecek.





Fotoğraf altı: Güney Marmara Bölgesi'nin iki önemli kenti Balıkesir ve Çanakkale illerinin CHP`li milletvekillerinden Namık Havutça ve Ali Sarıbaş, TBMM Genel Kurul sıralarında illerinin sorunlarını sık sık dile getirip halkın ve bölgelerinin sesi oluyorlar.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli